Гимнастичката Валерия от Фермата“ изглежда е на път да сложи

...
Гимнастичката Валерия от Фермата“ изглежда е на път да сложи
Коментари Харесай

Любовна драма разтърси "Фермата", красивата гимнастичка Валерия готова да зареже ВИП гаджето си!

Гимнастичката Валерия от „ Фермата “ наподобява е на път да постави завършек на връзката си с значимия човек с социална позиция, който я крие от хората. Това е най-голямата драма в живота на русокосата заралийка, която към този момент описа, че отвън риалитито има интимни връзки, защитавани в строга загадка. „ Водя жестока вътрешна битка “, изплака Валерия, само че довечера сподели, че в тази битка очевидно има победител, тъй като даде очаквания на влюбения футболист Алек, че могат да заживеят дружно след края на хитовото шоу.

„ Идваш с багажа в София “, настоя Ромео пред старозагорската си изгора. „ От разстояние връзката не се получава “, безапелационна беше и Валерия, която го схванала от личен опит. „ Като изляза от тук ще строя отначало. Склонна съм да се преместя в София “, изясни гимнастичката.

За месеца си във „ Фермата “ била учудена по какъв начин някой чужд можел да й стане толкоз непосредствен и да усеща такава опора. Алек пък не пропусна да й изясни какъв брой доста значи тя за него. Въпреки това обаче недоверието на Валерия остава поради горчивия усет на предходната й нещастна обич.

„ Във външния свят може да стане всичко. Заради това, което ми се случи преди да вляза, мъчно мога да ти допускам. Няма сериозен човек до мен, само че съм в развой на изглаждане на взаимоотношенията “, разплака се за следващ път гимнастичката с мистериозното гадже.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР