Гимнастичката Валентина Георгиева има увреждане на кръстни връзки на коляното,

...
Гимнастичката Валентина Георгиева има увреждане на кръстни връзки на коляното,
Коментари Харесай

Валентина Георгиева е с увредени кръстни връзки на коляното

Гимнастичката Валентина Георгиева има увреждане на кръстни връзки на коляното, заяви за Българска телеграфна агенция президентът на родната федерация Красимир Дунев.



16-годишната Георгиева се приземи неприятно след първия си опит и не съумя да продължи надпреварата. На гимнастичката бе оказана здравна помощ от лекарите в залата незабавно, откакто се приземи и извика.

Първоначално Георгиева получи оценена от 12.733 точки за опита си, само че по-късно пропусна втория прескок и публично беше записано, че не приключва финала.

След това Валентина Георгиева дружно с персоналния ѝ треньор Филип Янев бяха откарани с кола за спешна помощ в болница в Мюнхен. Там ѝ е била направена фотография и медицински проби, след което е оповестено, че става въпрос за увреждане на кръстни връзки.

Ако диагнозата се удостовери след ядрено-магнитен резонанс в България, най-вероятно ще се наложи оперативна интервенция.

Президентът на федерацията Красимир Дунев също е бил в болничното заведение, с цел да окаже поддръжка на българската гимнастичка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР