Гилдията буквално избухна в социалната мрежа Фейсбук след интервюто на

...
Гилдията буквално избухна в социалната мрежа Фейсбук след интервюто на
Коментари Харесай

Гилдията скочи на културния министър след първото му тв интервю! Минеков с жлъчен коментар за Наско

Гилдията безусловно избухна в обществената мрежа Facebook след изявлението на Атанас Атанасов. Той се показа като и изясни, че в чест на първото си посещение в бТВ се е научил да си връзва възела на вратовръзката. Атанасов очерта достъпът до просвета като най-съкровената му цел като министър.

„ Не считам, че Министерството на културата е едно тресавище, инфектирано с корупция. Но сигурно мога да кажа, че от първите ми усещания е едно административно тресавище “.
свързани новини39199преди 18 часа
После министърът добави, че няма самочувствието, че след един месец ще е разкрил всички нередности в бранша, само че се похвали, че бил осведомен „ даже с проблема за народен фонд „ Култура “.

Интервюто провокираха мнения, които варираха от „ горкия “ до „ няма концепция къде се намира “

Велислав Минеков, длъжностен културен министър и ваятел

Мълча, мълча, мълча...
Но какъв брой още да мълча?
Не съм привикнал да пребивавам в безмълвие.
А фитилът гори...............

Ей Богу, такова нещо не сме имали!

Честито на печелившите!

Теодор Ушев, аниматор

Горкото момче...

Кой му е предизвикал това?

Венци Мицов, музикант и учител

Да, гледах министър Атанасов.

Имам единствено един коментар. Той е към цялата арт колегия.

На ваше място по-късно изявление щях да съм съществено обезпокоен. Това младо момче няма концепция къде се намира и с какво се занимава.

Лошото е, че най-вероятно други хора имат …Кой схванал - разбрал…

Това е. Останалото даже не мисля да коментирам…

Валентин Иванов Кардамски, художник и някогашен PR на Българска социалистическа партия

Гледах момчето от културата. Горкото.

Това е всичко.

Явор Дачков, публицист

Имам възприятието, че някой ще влезе в студиото на бТВ да изведе министъра на културата за ръчичка като свърши изявлението. Симпатично момче, което няма никакво разбиране от това, което ръководи. Няма и да има. Май няма и същинско отношение към изкуството. Клиширано състояние. Направи груба тактическа неточност като сподели, че министерството не е тресавище на корупция, както твърди проф. Минеков. Ще го тричат скоро във ФБ:)

Владимир Огнянов

Здравейте, аз съм Влади. Минавам да споделя единствено, че министърът на културата е чиста наслада.

Веселина Томова, публицист

Тази вечер „ министърът на културата “ Атанас Атанасов по bTV отново с краченца на „ Х “. И се хили като …., вие кажете като какво!

Започва по този начин – на въпрос по какъв начин би желал да се показа на феновете:

„ Здравейте, аз съм Наско. В чест на предаването се научих да си вързвам възела… “ – пипа ухилено възела на вратовръзката си. Лилава, прочее. Ухилен, като напушен.

„ - А какъв е Вашият опит в културните процеси?

– Моят опит е най-много с читалището в селото на моите баба и дядо. “

Не се бил срещал с гилдиите, нямал време, хахаха.

Говори безспорни кухи приказки и нелепости. Ходил на спектакъл в петък и бил доста впечатлен, защото… „ всички детайли по този начин се преплетоха, че… “.

И това е …. Министър на културата! Такъв ПОТРЕС е това момченце, което въобще не знае къде се намира, че ти идва да се хванеш за кобура!

Радев, ти носиш персоналната отговорност за тези клоуни, които натресе на България! И ще си плащаш с лихвите!

СРАМ МЕ Е!!!

Петър Фотев, учител в Медицински университет – Варна; Председател на Младежко читалище “Евлоги и Христо Георгиеви” – гр.Варна

Рядко виждам телевизия, само че през днешния ден ми остана малко свободно време и инцидентно попаднах по един канал на изявление с министъра на културата. Няма какво да кажа за него: жалка подигравка и засегнатост за културата! Не че предходните министри бяха кой-знае какви потенциали, само че въпреки всичко има разлика от земята до небето сред проф. Минеков и - нека да не му греша името на младежа - Атанас Атанасов...
Смених програмата и за мой смут се сблъсках с министъра на енергетиката. Още по-тъжна картина! Отдавна не бях слушал такива нелепости! Цитат: " В настоящия си размер на бюджетни средства и разполагаемост сме създали безусловно оптималното "...

Ядосах се и смених и този канал. Темата: още веднъж енергетика. По " Евроком " нашият човек, депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев, разяснява " авторитетно " работата на ръководителя на КЕВР. Какво схваща бат` Иво от енергетика, единствено той си знае, само че на подбив и оскърбление е подложен един от най-големите експерти, излезли от нашите среди - проф. Иван Иванов: човек извънредно заслужен и почтен, чиито морални и интелектуални качества са несъмнени и потвърдени през годините...

Както и да е. Важното е да сме живи и здрави!...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР