Гигантският хал Дрого и дребният Тирион Ланистър са два от

...
Гигантският хал Дрого и дребният Тирион Ланистър са два от
Коментари Харесай

Джейсън Момоа и Питър Динклидж ще участват заедно в нов филм

Гигантският хал Дрого и дребният Тирион Ланистър са два от най-запомнящите се облика в паметния сериал на HBO „ Игра на тронове “. Те са любимци на публиката, изключително Динклидж, който разполагаше с доста повече екранно време. Сега двамата ветерани от света на огън и лед още веднъж ще се срещнат на екрана, този път с цел да се борят дружно против вампири.

Снимка: Getty Images

Актьорите са приели функции във фантастичния филм „ Добрият, неприятният и безсмъртният “, в който високият 132 см Динклидж ще играе ролята на Ван Хелсинг – последният от дълго потекло на именити ловци на вампири.

Снимка: Getty Images

Почти двуметровият Джейсън Момоа пък ще е върколак, който е минал на страната на положителните и се е заклел в никакъв случай повече да не убива хора. Двамата ще обединят напъните си, с цел да се спасят, когато за главата на вампира е оповестена огромна премия.
Физически фестивал в Кан тази година няма да има Вместо това екипът ще подбере филми и, партнирайки си с други интернационалните фестивали, ще ги прожектира през есента Отмениха „ Октоберфест “ поради ковид Тазгодишното 187-мо издание на фестивала на бирата трябваше да се състои от 19 септември до 4 октомври в Бавария Прогноза: Концерти и фестивали – най-рано през есента на 2021 година Според американски здравен специалист те "ще се завърнат " последни, откакто рецесията с COVID-19 отмине
Режисьор на кино лентата ще е Макс Барбаков, който тази година се трансформира в сензация с кино лентата си „ Палм Спрингс “ на фестивала „ Сънданс “, преди да избухне пандемията от COVID-19 и да затвори кината и кинофестивалите.

На уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете още любопитни обстоятелства за двамата артисти:
40 фотоси на Джейсън Момоа, който през днешния ден става на 40 година и е тооолкова... секси! Питър Динклидж - един от най-големите телевизионни артисти е висок единствено 135 сантиметра
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР