Гигантски аквариум, издигнат в лобито на берлинския хотел Радисън Блу

...
Гигантски аквариум, издигнат в лобито на берлинския хотел Радисън Блу
Коментари Харесай

Мегааквариум в берлински хотел експлодира, има ранени

Гигантски аквариум, повдигнат в лобито на берлинския хотел " Радисън Блу " се пръсна, като наводни и блокира централния столичен бул. " Карл Либкнехт ", съобщи в. " ". 

Аквариумът бе с височина от 16 метра и с диаметър от 11,5 метра. Той бе най-големият свободностоящ аквариум в света и приютяваше над 1500 риби от над 100 разнообразни типа. Срещу билет на стойност 19 евро всеки клиент на Берлин можеше да види известната туристическа атракция, като се качи на специфичен асансьор.

Сигналът в полицията е подаден към 6 часа локално време, когато се е чул мощен тропот, след което над 1 милион литра вода дружно с елементи от фасадата на постройката, прозорци и порти са изхвърчали на улицата. От полицията оповестиха, че двама души са ранени от счупените стъкла.

Повече от 100 чиновници на аварийно-спасителните служби на Берлин са на мястото на случая. Екипите претърсват с кучета приземния етаж на хотела. Движението по централния бул. е спряно. Причината за счупването на аквариума все още не е открита.

Хотелът се намира наоколо до Александер плац и фамозната телевизионна кула.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР