Гигантска статуя на американския рапър Kid Cudi се появи без

...
Гигантска статуя на американския рапър Kid Cudi се появи без
Коментари Харесай

Гигантска статуя на рапъра Kid Cudi се появи в Париж

Гигантска скулптура на американския рапър Kid Cudi се появи без предизвестие в центъра на Париж, с цел да означи излизането на новия му албум " Insano ", съобщи Агенция Франс Прес.


10-метровата скулптура на Площада на борсата изобразява рапъра в демонична поза с червени светещи очи, които гледат надолу към ръцете му.

Мениджмънта на рапъра заяви, че тя би трябвало да стартира да свири новия му албум по-късно денем.

През уикенда се чака да бъдат издигнати още две скулптури в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Kid Cudi отпразнува излизането на албума си с празненство за слушане в Hollywood Palladium в Лос Анджелис.

" Insano " включва съдействия с някои от най-големите имена в хип-хопа, измежду които A$AP Rocky, Travis Scott и Pharrell Williams.

В него е включен и обикновен от поп шлагера от 90-те години на предишния век " The Sign " на Ace of Base, в парчето " Electrowavebaby ".

Kid Cudi, с същинско име Скот Рамон Сегуро Мескуди, навършва 40 години този месец и неотдавна изрази подозрение по отношение на бъдещето си, като разгласява в X, че има единствено " още 1 албум и по-късно завършвам с контракта си и не съм сигурен какво ще върша по-късно ".

Рапърът е отличителна фигура в жанра, откогато се появи към 2008 година с хитовия микс " A Kid Named Cudi ", който го изстреля в близко съдействие с Kanye West. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР