Гигантът за подправки Hellmann's остана с яйчена майонеза по лицето

...
Гигантът за подправки Hellmann's остана с яйчена майонеза по лицето
Коментари Харесай

Hellmann`s разкрива плакат за Евро 2024 – но има много неудобен проблем

Гигантът за подправки Hellmann's остана с яйчена майонеза по лицето си, откакто си партнира с Евро 2024 преди шампионата, който стартира по-късно този месец.

Известна по-специално със своята майонеза, марката е „ Официален сътрудник за барбекю “ на шампионата, който се организира в Германия. Това, което изглеждаше като страхотна страхотна концепция за промоционална акция по това време, се оказа противоположното за компанията - след оповестяването на състава на треньора на Англия Гарет Саутгейт в четвъртък.

Звездата на Манчестър Сити Джак Грийлиш беше може би най-голямото име, пропуснете - и лицето му се употребява за разпространение на Hellmann през цялото лято. Рекламен кадър на Grealish, който се появява целият ухилен и облечен в британско бяло, до момента в който държи бутилка майонеза, докара до насмешки в X (бивш Twitter).

„ Ужасен ден да бъдеш формален сътрудник за барбекю на UEFA Euro 2024 “, пошегува се консуматор на X, който показа промоционалния материал, който включваше лозунга „ Под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР