Гигантът за интернет търсене Google обяви, че данните на потребителите,

...
Гигантът за интернет търсене Google обяви, че данните на потребителите,
Коментари Харесай

Основната актуализация на Google Maps вижда нова подла функция, която скрива активността при пътуване

Гигантът за интернет търсене Гугъл разгласи, че данните на потребителите, които имат задействана последователност на местоположението, скоро ще се записват непосредствено на техните устройства, вместо на сървърите на компанията.

Актуализациите на тяхното приложение Maps включват позволяване на потребителите да изтрият историята на местоположенията си и се споделя, че са отговор на възходящия брой заповеди за търсене на „ Geofence “, изисквани от чиновници за идентифициране на очевидци и обвинени, забъркани в закононарушения. Компанията сподели, че данните са персонални и че ще се уверят, че са предпазени.

Опцията за опазване на историята на местоположенията ви към този момент е деактивирана във фабричните настройки и потребителите с задействани настройки могат да изтрият информация когато и да е или изцяло деактивирайте настройката. Но като спомагателна защитна мярка Гугъл ще предприеме дейностите, не на последно място тъй като полицията в Съединени американски щати от ден на ден употребява заповеди за приемане на данни за место...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР