Гигантът на стрийминга Нетфликс обяви, че прекратява отношенията си с

...
Гигантът на стрийминга Нетфликс обяви, че прекратява отношенията си с
Коментари Харесай

Нетфликс отряза Кевин Спейси за сериала Къща от карти

Гигантът на стрийминга Нетфликс разгласи, че приключва връзките си с артиста Кевин Спейси за сериала " Къща от карти " след отправените към него обвинявания за полови похищения, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Нетфликс заяви, че повече няма да взе участие във финансирането на сериала " Къща от карти ", в случай че Кевин Спейси продължи да играе в него . Компанията ще продължи да работи с продуцентската къща Ем Ар Си, която е съпродуцент на сериала, с цел да се реши дали той може да бъде приключен без Спейси.

Нетфликс също по този начин отхвърля да популяризира кино лентата " Гор ", в който Кевин Спейси е съпродуцент и играе ролята на писателя Гор Видал. Филмът сега е в постпродукция и се очакваше да излезе следващата година.

Във вторник Нетфликс към този момент разгласи, че замразява работата по шестия и финален сезон на " Къща от карти ".

От началото на седмицата зачестиха обвиняванията против Кевин Спейси за полов тормоз или полови набези както в Съединени американски щати, по този начин и във Англия. Някои от тези обвинявания са за случаи отпреди десетилетия, като едно от тях е за опит за обезчестяване на 15-годишен юноша.

Спейси не е задържан и не са му повдигнати обвинявания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР