Гигант (Съединение) записа първа победа през пролетния дял на Югоизточната

...
Гигант (Съединение) записа първа победа през пролетния дял на Югоизточната
Коментари Харесай

Гигантите нокаутираха секирите


Гигант (Съединение) записа първа победа през пролетния дял на Югоизточната Трета лига.

„ Гигантите “ се постановиха над ФК Секирово с 4:1 в мач от 21 кръг на шампионата.

Ето какво сподели старши треньорът на Гигантите пред формалния уебсайт на клуба след първия си триумф отпред на тима.

„ Постигнахме първа победа напролет, която пристигна след много усърдие от страна на момчетата. След първия дуел против Сливен и с първото полувреме против Секирово времето, в което не успявахме да отбележим гол, стана общо три игрови полувремена. И тъкмо това като че ли затормози футболистите, които прибързваха през първата част – желаеха непременно да вкарат ранен гол, само че по този начин и не се получи “, разяснява Манол Георгиев.

„ На полувремето се оттеглихме при нулево тъждество, само че за петнайсетина минути след началото на втората част вкарахме бързи три гола, с които взехме решение дуела в наша изгода. Смятам, че бяхме много по-силният тим от двата, в което нямам никакво подозрение, и напълно справедливо спечелихме. Стана прекрасен мач, в положително движение и с много положения в наша изгода. Радвам се, че отбелязахме четири гола “, добави още наставникът.

„ Аурел Мусай получи червен картон при сдърпване с неприятелски футболист в една обстановка. Стана малко по-нервно и съдията реши да изгони и двамата футболисти. Аурел ще бъде осъден за един мач, тъй че пропуща гостуването на Левски (Карлово) “, сподели още Георгиев.

„ Програмата ни става много тежка в идващите няколко кръга – имаме две следващи гостувания, първо на Левски в Карлово, по-късно на Асеновец. След това одобряваме Спартак Пловдив и гостуваме на Ямбол. Но ще мислим мач за мач, един по един ще се опитаме да затрудним всички противници… „, звърши треньорът на Гигант.

Преди седмица Гигант (Съединение) не съумя да победи Сливен в мач от 20-ия кръг на Югоизточната Трета лига.

Двата отбора приключиха наедно 0:0, като това бе мач от първия пролетен кръг на шампионата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР