Гигант (Съединение) загуби с 2:3 гостуването си на Левски (Карлово)

...
Гигант (Съединение) загуби с 2:3 гостуването си на Левски (Карлово)
Коментари Харесай

Гигантска драма: Вината е наша


Гигант (Съединение) загуби с 2:3 гостуването си на Левски (Карлово) в мач от 22 кръг на Югоизточната Трета лига. След края на дуела старши треньорът на Гигант Манол Георгиев даде изявление пред клубния уебсайт:

-Господин Георгиев, за какво се стигна до загубата?
-Започнахме мача чудесно, поведохме рано още във 2-ата минута и вместо да си затворим дуела с втори гол, допуснахме поврат в последните минути на първото полувреме. За няколко минути ни вкараха две попадения, първото от корнер, а второто след наша неточност в отбрана. През второто полувреме изравнихме за 2:2, мачът течеше обикновено и домакините от Карлово още веднъж след осъществяване на корнер ни вкараха трети гол.

-Притеснява ли ви, че тимът позволи два гола след статични положения?
-Няма значение по какъв начин сме ги позволили, а по какъв начин сме играли. Истината е, че домакините влязоха по-агресивно в мача, желаеха повече успеха и изцяло си я заслужиха. Вината за загубата си е напълно наша, откакто тимът от Карлово искаше повече успеха.

-Долавям сериозно въодушевление след представянето на момчетата?
-Казвам истината. Представихме се на към 20% от това, което тренирахме през седмицата и което трябваше да играем. Днес ще създадем първа подготовка за седмицата и ще би трябвало да променим някои неща, с цел да почистим грешките.

-Отново не успяхте да употребявате Християн Казаков от първата минута.
-За страдание той продължава да има проблеми с коляното и влезе второто полувреме. С него тимът би имал напълно друго лице, само че аз не диря опрощение. Затова сме група и останалите футболисти би трябвало да се стараят повече.

-Предстои посещение на Асеновец, по-късно мач със Спартак (Пловдив)…
-Програмата ни е сложна, само че всеки тим ще срещне съперниците си по два пъти през сезона, тъй че по кое време играеш – няма изключително значение. Но няма мач, който да посоча и да кажа, че ще бъде елементарен.

-Главен арбитър на дуела бе елитният рефер Валентин Железов. Как се оправи по ваше мнение?
-Безупречен! Даде 6 минути добавено време, което не се вижда постоянно в Трета лига, а домакините водеха с 3:2. Друг арбитър евентуално би побързал да даде завършек на мача, когато домакините имат задатък в резултата. Спокойно можеше да даде три минути, а ние в тези шест минути имахме три корнера и един директен свободен удар на границата на наказателното поле.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР