Gigabyte Technology днес официално представи дънната платка X399 Aorus Xtreme,

...
Gigabyte Technology днес официално представи дънната платка X399 Aorus Xtreme,
Коментари Харесай

На път е дънната платка Gigabyte X399 Aorus Xtreme

Gigabyte Technology през днешния ден публично показа дънната платка X399 Aorus Xtreme, за първи път забелязана на ревюто Computex 2018. Устройството принадлежи към продуктите с форм-фактор Extended ATX, употребява набор от систематични логики AMD X399 и е предопределена за работа с 250-ватовите чипове Ryzen Threadripper от второ потомство.


Gigabyte X399 Aorus Xtreme е получила (10+3)-фазна захранваща система за TR процесорното гнездо с два огромни радиатора, пронизани от медна топлинна тръба. Налична е още поддръжка на до осем модула оперативна памет DDR4, четири разширителни слота PCI Express 3.0 x16 и един PCI-E 3.0 x1. Захранването на CPU се прави от чифт 8-пинови конектори EPS12V.



За свързване на дискове могат да се употребяват шест врата SATA 6 Gbit/s дружно с три конектора М.2, всеки от които е затрупан с алуминиев нагревател. Към мощните страни на платката също би трябвало да се означи съществуването на железен „бекплейт“, индикатора  на POST-кодове и три мрежови интерфейса (един 10 Gbit/s и два 1 Gbit/s). Както и останалите артикули от „семейството“ Aorus, по този начин и актуалното устройство е оборудвано с LED RGB подсветка.



На задния панел се намират осем врата USB 3.0, по един USB 3.1 Type-A и Type-C. Присъстват още бутоните за включване и нулиране на CMOS настройките, двойка конектори за свързване на Wi-Fi антени, три RJ-45, както и набор от аудиопортове.
 Maker:0x4c,Date:2017-12-15,Ver:4,Lens:Kan03,Act:Lar01,E-Y
По рафтовете На магазините, дънната платка Gigabyte X399 Aorus Xtreme ще се появи на девети август, а прогнозната й стойност е 500 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР