Gigabyte представи своите варианти на видекартите Radeon RX 7800 XT

...
Gigabyte представи своите варианти на видекартите Radeon RX 7800 XT
Коментари Харесай

Gigabyte представи видеокартите Radeon RX 7800 XT Gaming OC и Radeon RX 7700 XT Gaming OC

Gigabyte показа своите разновидности на видекартите Radeon RX 7800 XT и RX 7700 XT в присъщия за тях вид Gaming OC. И двете видеокарти разполагат с солидни системи за изстудяване и ще оферират фабрично овърклокване.

За страдание, от Gigabyte към момента не са оповестили честотите на графичния процесор Navi 32, употребен в „ сърцето “ на Radeon RX 7800 XT Gaming OC. Също по този начин не е посочена тактовата периодичност на орязаната версия на този графичен чип, която служи за главен модел на Radeon RX 7700 XT Gaming OC.

Новите артикули получиха нормалната за моделите Gigabyte Gaming OC охладителна система с 3 вентилатора. Централният вентилатор на охладителната система се върти в посока, противоположна на останалите два. Радиаторът е оборудван с огромна медна пластина, която е в директен контакт с графичния процесор и чиповете на видеопаметта.

Размерите на Radeon RX 7800 XT Gaming OC и Radeon RX 7700 XT Gaming OC са 302 × 130 × 56 милиметра. Всяка от тях ще заема 2,5 разширителни слота.

И двете нови видеокарти имат по два 8-пинови конектора за зареждане. Заедно с тях, производителят предлага потреблението на захранващи блокове с потенциал 700W или повече. Видеокартите са оборудвани с двойна BIOS система с спокоен и продуктивен режим. Освен това всяка от видеокартите е получила по два DisplayPort 2.1 и HDMI 2.1 видеоизхода.

Продажбите на Radeon RX 7800 XT и RX 7700 XT ще стартират на 6 септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР