Гибралтар. Испански военен кораб, с хора на оръдията, нареди на

...
Гибралтар. Испански военен кораб, с хора на оръдията, нареди на
Коментари Харесай

Protothema: Испански военен кораб нареди на британски плавателни съдове да излязат от териториалните води на Гибралтар

Гибралтар. Испански боен транспортен съд, с хора на оръдията, подреди на търговски плавателни съдове да изоставен английските териториални води на Гибралтар, заяви английското издание Metro. Екипажът на военния транспортен съд може да бъде чут в аудиозапис на радиообмен, в който споделят на закотвените край Гибралтар кораби да „ изоставен испанските териториални води “. В отговор на случая бяха ситуирани кораби на кралския английски флот, предава електронното издание на гръцкия вестник Protothema .
Впоследствие корабите, на които е било подредено да се реалокират, са получили разпореждане да останат на местата си от пристанищната администрация на Гибралтар.
Говорител на държавното управление на Нейно величество на Гибралтар дефинира дейностите на испанската флота като „ глупави “. „ Има единствено измислена стойност на тези глупави игри, играни от тези, които не одобряват неоспоримия английски суверенитет над водите към Гибралтар, приети от целия свят в Конвенцията на Организация на обединените нации за морското право “, сподели представителят.



Превод и редакция: Иван Христов

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР