Гибелта на двамата полицаи е следствие от безнаказаността на хора,

...
Гибелта на двамата полицаи е следствие от безнаказаността на хора,
Коментари Харесай

Радев в Бургас: Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията

Гибелта на двамата служители на реда е разследване от безнаказаността на хора, които закрилят незаконния трафик на мигранти, съобщи той
Радев дойде в Бургас, където през днешния ден ще бъдат заровени двамата служители на реда, починали при жестоката злополука.

„ България загуби двама доблестни служители на реда, отдадени до завършек на своя дълг в името на законосттта и сигурността на българските жители. Те са образец за всички нас. Гибелта на двамата служители на реда е в резултат от дългогодишната   безнаказаност на хора, които провеждат и закрилят незаконният трафик на мигранти у нас и в Европа ”, сподели президентът.

„ Самоотвержеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят своя трафик. Затова и на фона на възходящия мигрантски напън прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало да са безкомпромисни с каналджиите ”, уточни президентът. Той съобщи, че чака усилване на ограниченията и рационализиране на защитата на българската граница – подсилване на оградата, модерни механически средства, и условия на труд и мотивация на персоналния състав.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР