Gi Group обяви началото на Gi Group Holding (). Новата

...
Gi Group обяви началото на Gi Group Holding (). Новата
Коментари Харесай

Gi Group обяви началото на Gi Group Holding за подбор на кадри с дейност в 30 държави

Gi Group разгласи началото на Gi Group Holding (). Новата корпоративна марка стартира своята активност още със основаването си, като в допълнение сплотява стратегическия метод и въздействието на решенията на Gi Group Holding, предлагащ цялостен набор от услуги за човешки запаси и набиране на фрагменти .

Със седалище в Милано и над 6000 чиновници компанията има офиси в 30 страни по света. Чрез основните си марки новото холдингово сдружение дава услуги на повече от 20 000 компании, генерирайки доходи 3.3 милиарда евро (по данни за 2021*), което го трансформира в 5-ата по величина компания за човешки запаси в Европа и 16-ата в света. Като цяло през последните пет години, сред 2017 и 2021, групата е отбелязала нарастване на приходите с 65% (€1.3 милиарда евро). На фона на актуалната комплицирана световна обстановка с човешките запаси тези позитивни резултати дружно с тази значима стъпка в историята на компанията акцентират водещата пазарна позиция на групата. Всъщност Gi Group Holding цели да сътвори резистентен, рационализиран и положителен световен пазар на труда, който отразява непрекъснато менящите се потребности на претендентите и фирмите .
Основната цел
на Gi Group Holding е да подчертае смисъла на " Повече от работа ", като поддържа претендентите в ежедневния им живот и предизвиква позитивна и отворена среда посредством ангажимент в основаването на приятна и безвредна работна атмосфера . Същевременно компанията обезпечава работни места на съдействие , където чиновниците се усещат свободни да показват себе си и да оферират нови хрумвания и решения.

В реалност световната интегрирана екосистема на HR услуги на Gi Group Holding работи за генериране на устойчива обществена и икономическа стойност, като от своя страна построява приятна работна среда, която може да промени живота на чиновниците. Чрез предлагането за стойност на чиновниците - " Промяна на живота " - световните, само че допълващи се марки наGroupосигуряват 360° набор от оферти, които дават подобаващи и въздействащи решения на всяко предизвикателство, отправено от клиента, с опит в бързото реагиране, и предугаждане на световните и районните пазарни трендове и потребности. Тези марки са:
Реклама
GiGroup : краткотрайно назначение и развиване Gi BPO : аутсорсинг на бизнес процеси INTOO : преход в кариерата и опция за претовареност Wyser : търсене и асортимент на междинен и върховен мениджмънт Grafton : професионален асортимент на фрагменти TACK/TMI : образование и развиване.

Тези основни марки се допълват от няколко локални компании, които дават отговор на потребностите на районния бизнес. По-конкретно - в България компанията разполага с офиси в София, Пловдив и Бургас, предлагащи услуги посредством своите три марки, и.

През идващите пет години
бизнес тактиката на Gi Group
ще се концентрира върху по-нататъшно консолидиране на основните пазари (Италия, Бразилия, Англия, Германия, Франция, Полша, Китай и Испания) и върху ускорението в страните с високи благоприятни условия за напредък посредством органично повишаване и вероятни придобивания. Освен това Gi Group ще работи върху укрепването и подобряването на главния си бизнес за краткотраен личен състав. Допълнителен стратегически фокус ще бъдат услугите за професионални фрагменти , които имат забележителен капацитет, изключително посредством развиването на взаимоотношения с топ корпоративни клиенти.
Стефано Коли-Ланци - основен изпълнителен шеф Gi Group Holding Реклама
Движеща мощ на бизнес тактиката на Gi Group Holding е основният изпълнителен шеф Стефано Коли-Ланци , който съобщи: " Днес бележим значим миг и мотив за горделивост в историята на нашата компания. От основаването ни през 1998 година с помощта на скъпия принос на нашите отдадени чиновници по целия свят нашата организация се разрасна до водеща мощ в промишлеността на човешките запаси. " Той добави: " Никога до момента самостоятелната грижата за служителя не е била толкоз решаваща за триумфа на организацията. А със основаването на Gi Group Holding нашата задача става все по-ясна: да допринесем за развиването на устойчивия пазар на труда и да подчертаем персоналната и обществената стойност на работата. "
Тициано Родолфо Розето - районен управител за България
Сред цели на тактиката на компанията, която слага хората преди всичко, е промотирането на " Устойчива работа " : целенасочена нишка, която се вплита в цялата активност на холдинга. Чрез " Устойчива работа " Gi Group Holding цели да увеличи стандартите в промишлеността посредством интензивности, които предизвикват споделена отговорност от голям брой заинтригувани страни в постигането на условия на живот и работа, които поддържат хората през целия продължен трудов живот. Всъщност " Устойчива работа " се отнася до:

Хора : Помощ за схващане на смисъла и цената на работата, грижа за психо-физическото благоденствие, вложение в развиването на твърди и меки умения и създаване на професионални и лидерски взаимоотношения. Компании : Подобряване на устойчивостта, приоритизиране на нововъведенията и основаване на стойност и вложение в човешки капитал. Освен това поощряване на разнообразието и приобщаването, понижаване на отпадъците и превръщане на внимание на основни екологични проблеми. Институции : Разработване и поддръжка на дейни трудови политики, битка с недекларирания труд и укриването на налози, поощряване на устойчива еластичност, понижаване на несъответствието сред уменията и поощряване на образование за възстановяване на пригодността за претовареност на хората.

Стартът на Gi Group Holding е подсилен с цифрова екосистема, която включва нов световен уеб страница () и специфична, където на нашата световна общественост ще бъдат предоставяни вести, информация за промишлеността и друго ангажиращо наличие.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Свят 2 Седмицата 3 Политика 1 Свят 2 Седмицата 3 Коментари и разбори 1 Политика 2 Свят 3 Войната в Украйна Реклама За Gi Group HoldingОснована през 1998 година в Милано, Италия, Gi Group Holding е един от водещите международни снабдители на услуги за развиването на пазара на труда. Чрез световна бизнес екосистема за личен състав и набиране на фрагменти, която се състои от шест обособени, само че допълващи се марки (Gi Group, Gi BPO, INTOO, Wyser, Grafton, Tack/TMI), групата предлага 360° набор от оферти, генериращи подобаващи и въздействащи решения. Gi Group Holding работи за поощряване на резистентен, рационализиран и положителен световен пазар за претенденти и компании, отразяващ непрекъснато изменящите се потребности на пазара на труда. Компанията има над 6000 чиновници и с помощта на директното си наличие и стратегически партньорства е дейна допълнително от 100 страни в Европа, APAC, Северна и Южна Америка и Африка. Предоставяйки услуги на повече от 20 000 компании и с доходи 3.3 милиарда евро (2021 г.), Gi Group Holding е 5-ата по величина европейска компания за асортимент на личен състав и 16-ата в света (според анализаторите на кадровата индустрия).
*Всички цифри, включени в този документ, са предварителни, в очакване на легализация от външни инспектори
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР