Геймифицирана платформа с безплатни онлайн курсове ще обучава по програмиране(снимка:

...
Геймифицирана платформа с безплатни онлайн курсове ще обучава по програмиране(снимка:
Коментари Харесай

Стартира безплатна платформа за обучение по програмиране


Геймифицирана платформа с безвъзмездни онлайн курсове ще образова по програмиране
(снимка: CC0 Public Domain)

Нова онлайн платформа предлага гратис образование по програмиране. Над 600 запалянковци са кандидатствали за първото образование по разработка на игри в Booost, което започва през днешния ден.

Одобрените за получават достъп до платформа с онлайн курсове с на практика уроци и задания за разработка на игри. След придобиване на основни знания в програмирането, така наречен „ бууустъри ” ще могат да се включат и в трака за създаване на.

Участниците в програмата сами дефинират с какво движение да учат, а материалите са подбрани и написани от софтуерни разработчици с дълготраен и разнороден опит в ИТ сферата в България, прецизираха от Booost.
още по тематиката
Цялата платформа е – натрупат се точки, има достижения и награди, а най-хубавите „ бууустъри ” са показани в класация. Част от това образование са и онлайн събитията, по време на които курсистите ще могат да приложат знанията си на процедура, по отношение на показаното от експертите.

Екипът на Booost ще дава подробна противоположна връзка към решенията на дилемите на учащите се. Обучението е разграничено на интервали, наричани още „ поколения ”, трае 3 месеца и е разграничено на 3 съществени модула с разнообразни равнища на трудност – „ етапи ”.

Целта на програмата е да приготви мощни ИТ фрагменти и да направи налична работата им в промишлеността, разясниха от Booost. Курсистите, приключили програмата с най-високи резултати, ще имат опция да получат работни предложения от ИТ компании в България, настояват разработчиците на платформата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР