Геймърите ще се наслаждават на комфорт и превъзходен звук със

...
Коментари Харесай

Philips TAG5106 – първокласни слушалки за игри


Геймърите ще се любуват на комфорт и великолепен тон със слушалките Philips TAG5106
(снимка: MMD)

Н овите първокласни слушалки за игри Philips TAG5106 са предопределени за геймъри, които търсят идеалната композиция от комфорт, великолепен тон и последно потомство безжични технологии. С двойна безжична система, поддържаща както 2,4 GHz, по този начин и Bluetooth, награждаваните Philips TAG5106 оферират достоверно 2-в-1 решение, което дава усъвършенствано аудио качество при игрите и на музиката в придвижване, в един грациозен артикул.

Когато става въпрос за основаване на в действителност завладяващо игрово преживяване, звукът е толкоз значим, колкото и картината. Оборудвани със 7.1-канална съраунд звукова технология и последващо потомство DTS Headphone:X 2.0, Philips TAG5106 обезпечават усъвършенствано възпроизвеждане на басите, непорочност на звука и сигнали за непосредственост.

Philips TAG5106 са извънредно комфортни, с помощта на всепризнатия ергономичен дизайн
(снимка: MMD)

Слушалките имат способността да пресъздават дистанцията, което води до различаване на аудио от близки и далечни полета. Усещането за натурализъм е извънредно и слага геймърите в центъра на действието, позволявайки им да се насладят на върхово преживяване.

Philips TAG5106 отива и още по-далеч с персонализирани 50 мм драйвери, настроени от професионални акустични инженери, които обезпечават богат и толкоз акуратен тон, че геймърите могат да чуят даже приближаващи стъпки и по този начин да реализират конкурентното преимущество, което търсят. А преносимият еднопосочен шумопотискащ микрофон разрешава на играчите да споделят елементарно и ясно със своите съотборници.

Слушалките Philips TAG5106 са избор и за тези, които търсят освен това от геймърска продуктивност. В допълнение към 2,4GHz безжична технология, която доставя благонадежден тон без загуби при игри с извънредно ниска инертност на PC, Mac и PlayStation, тези слушалки разполагат и с едновременна Bluetooth връзка за мобилни устройства. Геймърите могат комфортно да превключват сред 2,4GHz и Bluetooth безжична връзка с едно натискане на бутон за оптималната еластичност.

Philips TAG5106 имат персонализирани 50 мм драйвери, настроени от акустични инженери
(снимка: MMD)

Изключително дългият 45-часов живот на батерията обезпечава дни наслаждение, без значение дали играете или слушате музика или друго аудио наличие. Без значение по какъв начин се употребяват слушалките, Philips TAG5106 са извънредно комфортни, с помощта на всепризнатия ергономичен дизайн, който включва адаптивна лента за глава и наушници с изкуствена кожа и мемори пяна, осигуряващи дългогодишен и моден комфорт.

Philips TAG5106 – о сновни характерности :

Новите първокласни слушалки Philips TAG5106 са налични в комерсиалната мрежа у нас на цена от 196 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР