Гей парадът "София прайд" е заплаха за хората, не може

...
Гей парадът "София прайд" е заплаха за хората, не може
Коментари Харесай

Националист: София прайд е заплаха за хората

Гей парадът "София прайд " е опасност за хората, не може цялото човечество да го счита за нещо обикновено, нещата толкоз бързо деградират. Содомията измества нормалността и това се случва благодарение на българското държавно управление. Напоследък излиза наяве, че всяка малцинствена група, която се отдели, е привилигерована. Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 Благовест Асенов от "Национална опозиция на крайнодесните ", уредник на протестното шествие против "София прайд ".

Ние губим борбата за своите деца, има агитация в учебните заведения, в правосъдната система, полицията. Това е низост за човешкия жанр. Нациите умират в резултат на изкривяването на полезностите. Най-пропагандираната теза през последните години е хомосексуализмът, добави Асенов.

Парадът на содомията е добре охраняван, няма по какъв начин да има ексцесии от наша страна, сподели още той, като изрази своето възмощение по отношение на семинар на Министерство на вътрешните работи, който се организира във Велинград, по време на който 56 хомосексуални са обучавани по какъв начин да се пазят от принуждение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР