Гей общинарят и майка му - македонската активистка Солза Горчева

...
Гей общинарят и майка му - македонската активистка Солза Горчева
Коментари Харесай

Гърми скандал! Любовникът на Борис Бонев Андрей Зографски в тайна завера – предавал ли е секретни документи на новото правителство в Северна Македония?

Гей общинарят и майка му - македонската активистка Солза Горчева поели ангажимент към новия министър председател Мицкоски групата на либералите в Екологичен потенциал да се застъпят българското малцинство да не бъде записвано в Конституцията на съседката ни

 

“Андрей Зографски би трябвало незабавно да отхвърли изказванията, че благодарение на фрагменти от ПП-ДБ, назначени в Министерство на външните работи по времето на кабинета “Петков ” през 2021 година, е предавал на представители от новоизбраното болшинство и държавно управление в Северна Македония секретни документи ”. Това прикани наш източник от Външно министерство, който на този стадий отхвърля да застане с името си преди ДАНС да образува инспекция против общинския консултант на “Спаси София ” за шпионаж и издаване на държавни секрети.

По думите му през последните месеци от Министерство на външните работи са били изнасяни “тонове документи ”, свързани със Северна Македония, в т.ч секретни грами до дипломатическата ни задача, както и имената на лица, имащи директно отношение към националната сигурност на Р България. Засичани са и кореспонденции, водещи точно към Андрей Зографски, добави информаторът ни и прикани Държавна организация национална сигурност неотложно да се заеме със случая.

 

Според него не е инцидентно, че видимо нямащият отношение към интернационалните въпроси столичен общинар е провел цяла разследваща мрежа под носа на службите. Майка му - Солза Горчева е политик от районен съд Македония, извънредно близка до новия министър председател Мицкоски и е известна с антибългарската си изразителност - най-много с изказванията за съществуването на македонска раса. Тя е измежду политиците в Скопие, които намерено и нападателно изповядват антибългаризъм, твърди, че е чистокръвна македонка и упорства за основаване на македонско малцинство в България. Самата тя е родом от Щип. Бивша депутатка от СДСМ – партията на Зоран Заев. Разбира се това не й пречи да напусне редиците на македонските социалисти, да основе политическа партия “Глас за Македония “ и да стане гневен критик и съперник на Заев.

“Докато тя стачкува на първа линия срещу френското предложение за РСМ,
синът ѝ се е уредил в България “, написа Димче Ямандиев във Facebook преди няколко месеца, по време на митингите край Вардара против предлагането на Франция за разрешаване на разногласията сред България и Северна Македония.

 

Именно по линия на майка си, Андрей Зографски е лобирал пред новоизбраните евродепутати на ПП-ДБ да обезпечат гласовете на евролибералите за поддръжка на македонското искане за денонсиране на спогодбата сред двете страни, задължаваща съседката ни да конституира българското малцинство в главния си закон като аршин за участието й в Европейски Съюз. Общинарят с хомо ориентировка се надявал изпратените в Брюксел Никола Минчев и Ицо Хазарта да дадат всичко от себе си, убеждавайки евро представителите на Либералния Алианс да потъпчат българските ползи и да лишат сънародниците ни в Северна Македония от опцията да получат конституционна протекция на правата и свободите си.

 

Докато прави шпионаж и национално изменничество против българските ползи, любовникът на Борис Бонев е разплел комплицирания съкровен многоъгълник, в който попадна в навечерието на локалните избори през 2023 година, подшушнаха наши сътрудници измежду LGNT+ общността. Тогава се разчу, че сред Бонев, Зографски, известният блогър Иво Божков,  Гергин Борисов и Виктор Чаушев тлеят огнени пристрастености, които перверзната петорка охлаждала във всички вероятни пози дибидюс голи.

 

Суингингът при тях датирал още от предходните локални избори през 2019 г.  Тогава Чаушев, един от петимата съществени деятели от “Спаси София ”, напусна досегашните си събратя и мина на другия фронт – като претендент за общински консултант в конкурентната тогава листа на Демократична България. Причината не бе тривиална, а полова. Чаушев зарязал интимния си сътрудник Гергин Борисов, изневерявайки му с общинския консултант от “Демократична България ” Иво Божков.

 

Като резултат от измяната авангардът на “Смучи София ”, формиран от откровени хомосексуалисти, отлъчил Чаушев. Той бил приютен от новия си фаворит Иво Божков – Плитката в листата на ДеБъ.

Открай време грантовата организация “Спаси София ” е известна като гей кръжец, а фронтмените й в листата на ППДБСС са Борис Бонев и Андрей Зографски, които в този момент вземат решение съдбините на София в СОС.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР