GettyImages >Участието й е било в сряда – ден след като

...
GettyImages
>Участието й е било в сряда – ден след като
Коментари Харесай

Кралицата с първа поява след интервюто на Хари и Меган

 GettyImages >
Участието й е било в сряда – ден откакто от Бъкингамският замък разпространиха изказване, в което се споделя, че са загрижени за обвиняванията в расизъм от член на кралското семейство и ще прегледат въпроса, написа " Нова ". 

" От двореца ми споделиха, че видео присъединяване се е състояло в сряда сутринта, откакто оттова пуснаха изказването от името на кралицата в отговор на изявлението на Хари и Меган. Но до момента в който всички ние към момента осмисляхме това, което кралицата имаше да каже, Нейно Величество наподобява се е наслаждавала да научава за последната задача на Марс. Тя изглеждаше в доста положително въодушевление ", разяснява кореспондентът на Sky Рианон Милс.

" Виждаме я за първи път след изявлението и не се вижда и диря от напрежение. По време на нейното 69-годишно ръководство тя се е справяла с доста други фамилни проблеми и последният подобен надали ще я разсее от нейната работа ", добавя още той.

След шокиращото изявление на Хари и Меган херцогът на Кеймбридж принц Уилям беше първият член на кралската фамилия, който приказва обществено за изявлението. Той призна пред медии, че не е разговарял с принц Хари след излъчването на диалога му с Уинфри, само че счита да го направи. 

Обвинението, че член от кралското семейство е подмятал изявления за това колко тъмна може да бъде кожата на бъдещото дете на Меган, бе едно от най-сериозните обвинявания, което двойката насочи посредством изявлението си пред американската водеща. Те обаче отхвърлиха да разкрият кой е създателят на расистките мнения. Часове след изявлението Опра разкри, че Хари й споделил, че скандалните реплики не са изречени нито от кралицата, нито от принц Филип.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР