Getty ...

Getty</TD
Биологията на коронавируса ни води на мисълта, че не можем
Коментари Харесай

Д-р Цветелина Спиридонова: Обидно и страшно е, че неваксинирането се е превърнало в национална черта

Getty
Това сподели пред БНР доктор Цветелина Спиридонова, изпълнителен шеф на пазарджишката болница " Хигия ", в която действа и Covid поделение. 

Според нея смъртността ще стартира да спада през идната седмица. Тя счита, че решението за вземането на резултатите за антителата като индикатор за издаване на зелен документ е манипулативно. 

" Всичко, което ни се случва, е тест за обществото ни по какъв начин сме готови и на рискови ограничения в изискванията на война, тъй като ние сме в биологична война. Факт е, че децата са разпространители на инфекцията. Идентифицирането на децата - носители е значим миг. Привърженик съм на това децата да се тестват. Буди удивление у мен мнението на родители, че това нарушава правата на децата. Аз също съм майка и в случай че съм във война, ще му сложа бронежилетка, без значение какъв брой е тежка... Делта разновидността нападна по-малките възрастови групи, имаме и деца с много тежко протичане на болестта ". 

" Трябва да ограничим толерирането на неимунизираните хора. Увеличаваме непрестанно леглата в лечебните заведения, товарим безпределно доста лекарите и сестрите, които са в тежък бърнаут синдром. Проантиваксърското държание би трябвало да бъде коригирано и да наклоним везните към имунизираните пациенти, които още веднъж сме лишили от планов банкет, от съответна здравна грижа, тъй като би трябвало да насочим усилието си към хора, които не престават да одобряват имунизацията като единственото избавление на обществото ни ", допълва д-р Спиридонова. 

По думите ѝ е обидно и ужасно, че неваксинирането се е трансформирало в национална линия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР