Getty Images За страшен инцидент с питбул в Пловдив съобщиха от

...
Getty Images
За страшен инцидент с питбул в Пловдив съобщиха от
Коментари Харесай

Питбул обезобрази лицето на мъж в Пловдив

 Getty Images За заплашителен случай с питбул в Пловдив оповестиха от Районния съд в града под тепетата. Случката е записана в самия завършек на лятото предходната година, само че едвам в този момент получава публичност.

Ето какво осведомят от институцията:

Подсъдим е М.И.С., упрекнат за закононарушение по чл.325в, ал.1 вр. чл.129, ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че на 20 септември 2020 година в Пловдив не е положил задоволително грижи за гръбначно животно – куче порода " питбул “, което се намирало под негов контрол.

Подсъдимият, във очевидно нетрезво положение, оставил кучето да се разхожда измежду хората свободно, без сложени намордник, каишка и мотив, вследствие на което без никаква провокация е предизвикало междинна телесна щета на В.Г.Г.

Пострадалият бил настанен в Клиниката по лицево-челюстна хирургия при УМБАЛ " Св.Георги “, където били осъществени хирургически намеси за възобновяване на породената солидна многолъчева разкъсно-контузна рана на лицето, в региона на устните и устната празнина и на върха на носа, което е довело до обезобразяване на лицето му. Делото е планувано в разпоредително съвещание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР