Гешев си е назначил около 150 души, чиято най-важна работа

...
Гешев си е назначил около 150 души, чиято най-важна работа
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Ако днес ВСС е спасил Гешев, то утре няма да е така

Гешев си е назначил към 150 души, чиято най-важна работа е да го охраняват на трисменен 8-часов режим.

Това съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков в предаването " Лице в лице " по bTV.
 След 7 часа диспути Висш съдебен съвет дефинира като неприемливо предлагането за премахване на Гешев След 7 часа диспути Висш съдебен съвет дефинира като " неприемливо " предлагането за премахване на Гешев
Висшият правосъден съвет отхвърли като " неприемливо " настояването за отстраняването на основния прокурор Иван Гешев, което бе направено от прав...

Това формирование в този момент назовават паравоенно. Това бюро за отбрана разполага годишно с 9-10 милиона бюджет - голяма сума. За предходната година Гешев не е отчел нито едно лице, включено в програмата за отбрана на очевидци, каквато работа би трябвало да прави бюрото ", сподели Министерство на вътрешните работи шефът.

" Мнението по отношение на Иван Гешев не е единно. Различно е мнението на една немалка част от членовете на Висшия правосъден съвет през днешния ден.

Когато Гешев е определен за основен прокурор срещу са били четирима от членовете на Висш съдебен съвет, в този момент за предлагането на министъра на правораздаването са 8.

" Не зная за какво сте възприели днешното изявление на Гешев за " политическата офанзива " против него. Той направи доста груби неточности като основен прокурор, като правист и може би чака, че защото е недостижим, никой няма да реагира против това волунтаристично негово държание и тласкането на цялата прокуратура към зависимост на политическата власт.
 Дори президентът няма защита като на Гешев Дори президентът няма защита като на Гешев
" Българският президент няма сходна защита. Държавният глава не разполага с такава защита, с каквато разполага Гешев. " Това съобщи служ...

Той се стараеше от самото начало да сложи в зависимост цялата прокуратура на Борисов - няма безусловно никакво подозрение в това. И продължи офанзивата на някогашния министър председател против президента с данни, добити със СРС-та без да се преценява със възбраните в тази посока в закона за специфичните разследващи средства. И в случай че през днешния ден го е избавил Висш съдебен съвет, на следващия ден няма да бъде избавен ", добави тезата си Рашков.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР