Гешев се опитва да оцелее. Той прави нещо, което никой

...
Гешев се опитва да оцелее. Той прави нещо, което никой
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Кирил Петков сам влезе в капана на Иван Гешев

" Гешев се пробва да оцелее. Той прави нещо, което никой различен не може - приканва премиера. " Това разяснява юристът Николай Хаджигенов в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че представителят на Министерски съвет - Лена Бориславова би трябвало да се яви на 9 февруари от 15:00 часа във ВКП. Кирил Петков също ще се яви, само че към момента не е ясно по кое време.

Според него Кирил Петков самичък се е вкарал в " клопката на Гешев ", тъй като не е осъзнал против какъв съперник се е изправил.

" Реформата на правораздаването и премахването на Иван Гешев и Сотир Цацаров е задоволително. Нищо друго да не създадат това ще бъде задоволително, само че тъй като не го направиха те им се катерят по главата ", счита Хаджигенов.

Хаджигенов описа по какъв начин основният прокурор е разказвал в правната комисия, че от него нищо не зависи и той е един служител.

" А през вчерашния ден Иван Гешев е наредил на прокурор да разпита премиера. Гнусен цирк ", добави юристът.

Той посъветва Кирил Петков, когато се срещне с прокурора да му каже да проверява и водача на Движение за права и свободи - Мустафа Карадайъ, с цел да ревизира " нападките " против Иво Прокопиев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР