Гешев с вратовръзка със знамето на САЩ, но на ревера

...
Гешев с вратовръзка със знамето на САЩ, но на ревера
Коментари Харесай

„На вратовръзката знамето на САЩ, ама вика: Да живее майка България“, и още от Фейсбук за скандалния брифинг на главния прокурор

" Гешев с вратовръзка със знамето на Съединени американски щати, само че на ревера е метнал България ", написа Михаил Маринов във Facebook, откакто забавна фотография от днешната конференция на основния прокурор Иван Гешев стартира да циркулира в интернет.

На фотографията ясно се вижда, че врътовръзката на Гешев е богато украсена с американски флагове, само че освен това бе мотив за мнения, рецензии и смешки.



Главният прокурор Иван Гешев сподели оставката си я скъса демонстративно по време на първото си изказване, откакто номираната от ГЕРБ-СДС за министър председател Мария Габриел и шестима членове на Прокурорската гилдия във Висшия правосъден съвет желаеха да бъде предварително освободен.

Гешев разяснява, че е бил предизвестен, че би трябвало да подаде оставката си през днешния ден до 10 часа, а няколко месеца по-рано е получил предложение от Бойко Борисов да стане дипломат в Израел или Турция и да има политическа кариера в ГЕРБ.

" За мен думи като татковина, родина, родно място, мъжка дума ичест значат нещо. Може да съм допускал неточности и това е обикновено, може да съм споделил нещо непремерено някъде, само че всичко е било единствено и само в полза на народа ".

Ето какво още пишат хората в обществените мрежи:

" Какво символизират многочислените американски знаменца и слончета на вратовръзката на Гешев?

И обобщение на днешната конференция на Гешев:

Скъса си театрално оставката;

Злите сили и Путин били против него;

Подкрепяли го доста прокурори, само че най към този момент дамите измежду тях?

Бойко му предложил да е дипломат в Израел или Турция и някак апропо загатна за положителните си другари евреите от задгранични организации??? Сетих се и за израелския специалист, който Гешев употребява при следствието на взрива;

Призова зам.гл. прокурор Сарафов да си подаде оставката, другояче щял да направи искане до Висш съдебен съвет за отстраняването му;

Не даде да му зададат нито един въпрос.

И още един взор върху обстановката:

Който почне за върви прекомерно постоянно на визити в Съединени американски щати и е политически деен, бързо му отрязват крилцата. Справка: Цветан Цветанов.

Мисля, че се подвига прекалено много пушилка със случая на Гешев. Дори и да го отстранят, ще назначат различен комфортен на негово място. А и не мисля, че елементарно ще го смъкват от власт. Много по-важното е обаче сега да няма постоянно Правителство, с цел да не ни вкарат публично и в доста по-тежка форма във войната ", счита адв.Добромира Полименова.

" Не съумяха взривят Гешев, само че Гешев съумя взриви страната ", написаTsvetan Fikov.

" Зам. Главният Прокурор се опасява за живота си от Главния Прокурор... Къде живеем, хора? ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР