Гешев проявява обществена импотентност. Той се опитва да забави тръгналите

...
Гешев проявява обществена импотентност. Той се опитва да забави тръгналите
Коментари Харесай

Мирчев: ВСС трябва да покаже, че служи на страната, а не на мафиотска групировка


" Гешев демонстрира социална импотентност. Той се пробва да забави тръгналите процеси, би трябвало да си подаде оставката. Към него няма публично и институционално доверие. Висш съдебен съвет би трябвало да покаже, че служи на страната, а не на мафиотска формация ". Това съобщи Ивайло Мирчев, народен представител от " Демократична България ", за " Твоят ден ".

По думите му е нелепост обвиняването към вицепремиера Василев. " Всичко ще влезе в релси, щом се закрие спецправосъдието. Реформата в прокуратурата ще разреши да няма нови Гешевци и Цацаровци ", счита той. И добавя, че Има Такъв Народ настояват, че не са имали диалози с и Движение за права и свободи за новия началник на Българска народна банка.

" Би било доста неприятен знак, ако това се случи, няма да разтресе обединението, само че е причина за образуване на плаващи болшинства. Ако те се появят, ще застрашат обединението. Те има заплаха да трансфорат кабинета в вид " Беров " и гласоподаване по ползи ", уточни Мирчев. 

По отношение на клуба, основан като вътрешна съпротива в " Да, България ", Мирчев показа, че ще има чуване и че е градивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР