Гешев прикрива имена по делото КТБ пряко свързани с Путин.

...
Гешев прикрива имена по делото КТБ пряко свързани с Путин.
Коментари Харесай

Илиян Василев: Гешев прикрива имена по делото КТБ свързани с Путин

Гешев прикрива имена по делото КТБ директно свързани с Путин. Самият Гешев прикрива съзнателно тази връзка с Русия и освен с Бабаков. Атака против КТБ е директно обвързвана с отхвърли на Цветан Василев да издаде гаранция на компаниите в този свръхкорупционен план Южен поток. Това съобщи в ”Честно казано с Люба Кулезич ” по Евроком топанализаторът Илиян Василев.
Това, което знам за срещата в Съединени американски щати е, че фактически срещата е употребена в този формат, с цел да бъдат осведомени с някои въпроси, които американските служби имат като цели в района. И другото - Борисов го провежда да стартира концепцията, че този екип и Гешев стартират в действителност битката с корупцията. И през днешния ден в опровержението на прокуратурата Цацаров загатна за 38 души политици и магистрати с парцели и финанси в чужбина. Тези хора имат обезверена потребност от легитимация, уточни той.

Нашите хора са отишли в Съединени американски щати да си опишат версията и да кажат, че няма да бъдат с Русия и че за следващ път Пеевски ще си тръгне, добави някогашният дипломат в Русия.

Слагат Гешев, тъй като не са довършили КТБ. Тя е атомната бомба. Лягат на негов персонален ангажимент. За голям поток от пари става дума.Този развой би трябвало да се довърши. Включително и на Борисов му би трябвало, те го вкараха в схемата и той няма къде да върви. Схемата на КТБ е с Южен поток - потегли от 7 млрд и стигна 4,2 милиарда И Орешарски взе своето, и Овчаров, и Борисов, уточни анализаторът.

Илиян Василев изясни за какво е било засекретено визитата на Цацаров, Гешев и шефовете на служби в Съединени американски щати: Американската страна даде знак, че това посещаване не би трябвало да се употребява, че дава благословия на Гешев за основен прокурор. Свободна Европа цитира, че това е категорично очебийно. И това изискване се съблюдава. И нетипично за Цацаров и Гешев, след връщането си в България, въпреки че са словоохотливи, само нещо което направиха бе предоставено да го създадат уеб страниците, които стоят зад тях, означи Василев.

Посещение в този формат става и е допустимо, не тъй като Цацаров или Гешев е поканен, а поради персонална интервенция по линия на ФБР на премиера. Това е изключително време във Вашингтон. Там има напрежение сред държавния департамент, разнообразни служби. Такива визити не биха се осъществили, когато Съветът по национална сигурност правеше координацията. При таки визити няма секретност. Международният отдел във ФБР ги посреща. И това преднамерено е направено от американците. На фотографията с нашите са дамите от интернационалния отдел, изясни още някогашният посланик.

Гешев няма никакъв ход - или влиза и извършва нещата или.... В КТБ виси освен благосъстоянието на Пеевски. Това е скица за финансиране на мрежа от политици, прокурори, публицисти. При магистатите нещата са стигнали до такава степен, че вземат пари непряко - посредством договорености, уточни той.

Гешев и Цацаров си фантазират, че като наложат силово Гешев, ще се възпроизвежда люта борба против корупцията и ще завоюват всенародната обич. Може да са натопили някои от героите на модела КОЙ в Съединени американски щати?, сподели още анализаторът.

Според Василев механически президентът може да забави номинацията на Гешев, само че не значи, че ще го спре.

На 27 има избори. Ще има протестен избор. Той ще бъде стимулиран от това тотално неуважение, за което властта си остава сляпа и глуха. Народът санкционира тези, които са на власт. Не че другите са по-добри. Гешев си е самодостатъчен. А има 7 % доверие, разяснява анализаторът.

Да не очаквате че Америка ще се намеси, с цел да свърши нашата работа или заместникът на Юнкер ще си скапе връзките с Борисов.... Без дейна гражданска интервенция този модел ще отнеме време, ще е загуба на социална сила и не на последно място - хората бягат поради неприятно ръководство и по тази причина е демографската рецесия, безапелационен бе Илиян Василев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР