Героят за ЦСКА - Юрген Матей е на мнение, че

...
Героят за ЦСКА - Юрген Матей е на мнение, че
Коментари Харесай

Матей: Имаме класата да бъдем шампиони

Героят за ЦСКА - Юрген Матей е на мнение, че успеха над Лудогорец е потвърдила, че той и съотборниците му имат нужната класа, с цел да станат първенци още през този сезон. Ето какво сподели " аленият " капитан:

" Мисля, че успеха е изцяло заслужена. Бяхме по-добрият тим. Те също имат доста качество в състава си, Бусато също трябваше да се намесва. Мисля, че хората, които имаха шансове да отбележат, направиха най-хубавото допустимо да го създадат. Бяхме по-добрият тим. И в Лигата на конференциите имахме шансове, само че не успявахме да вкараме.

Миналата седмица имахме доста добър късмет да скъсим дистанцията и през днешния ден да сме с еднакъв брой точки, само че не показахме най-хубавото в Кърджали и прецакахме нещата. Днес обаче показахме, че не сме нервни и влязохме доста спокойни в дуела с Лудогорец. Не знам какво да кажа за головете ми през този сезон. Голът против Виктория (Пилзен) беше ужасно прекарване. Вкарах и против ФК ЦСКА 1948 и през днешния ден - все значими попадения.

Отбор като ЦСКА би трябвало да се бори за шампионската купа. Трябва да покажем упоритост, че желаеме да сме първенци. Днес показахме, че имаме нужната класа да го създадем.
 Емоционален Младенов: Всички са против ЦСКА, а на Лудогорец се обезпечава безспорен комфорт
Емоционален Младенов: Всички са против ЦСКА, а на Лудогорец се обезпечава безспорен комфорт

" Трябва да изградя тим, който да ги пречупи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР