Героят за Славия Галин Иванов бе избран за играч на

...
Героят за Славия Галин Иванов бе избран за играч на
Коментари Харесай

Галин Иванов: Искам феновете на Славия да се увеличават

Героят за Славия Галин Иванов бе определен за състезател на мача след мача с Царско село. Той призна, че тимът му се е прибрал през второто полувреме, само че това не е било умишлено деяние. В последна сметка звездата на „ белите” отличи трите точки, взети против „ царете” и изрази вяра почитателите на Славия да се усилват във всеки един мач.

Гол от дузпа унищожи Царско село против Славия

„ Спечелихме с доста битка на този тежък терен. Излязохме през втората част прибрани обратно, неизвестно за какво, само че значимото е, че победихме”, стартира Иванов.

„ Няма по какъв начин да подценим противника, само че не знам за какво се прибрахме обратно. Ще проучваме мача и ще забележим. Обстоятелствата бяха такива поради тежкия терен. Има още доста да подобряваме в играта си. Три мача нямаме позволен гол, само че има доста мачове – би трябвало да продължаваме по този начин. Наистина беше доста тежък мач за двата тима. Царско село се приспособи по-добре през втората част, само че значимото е, че победихме.

„ Благодаря на почитателите на Славия и желая почитателите да се усилват всеки мач. Нека минат мачовете с националния тим, а след това ще гледаме към мачовете в efbet Лига”, приключи Галин Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР