Героят за Миньор Перник при успеха с 3:0 срещу Струмска

...
Героят за Миньор Перник при успеха с 3:0 срещу Струмска
Коментари Харесай

Васев: Разликата с efbet Лига е голяма, но ние сме здраво стъпили на земята


Героят за Миньор Перник при триумфа с 3:0 против Струмска популярност, Божидар Васев, показа задоволството си от постигнатия триумф. Той означи хеттрик в мача, само че добави, че не желае фокусът да пада върху неговото показване.

„ Не се случва всеки ден да вкарам хеттрик, само че съм благополучен, че се случи. Всичките ми положения влязоха. На първо време съм благополучен за трите точки. Днеска съм вкарал аз, идващият път ще е някой мой сътрудник “,

„ Беше добре, че вкарахме рано, само че към края на полувремето излишно им дадохме самодейността. Второто полувреме започнахме също с ранни попадения обаче и това реши мача “.

„ Просто през днешния ден ми беше ден. Не желая фокусът да пада върху моите голове, а по-скоро върху успеха. Засега сме единственият тим без загуба, тъй че желаеме да продължим по същия метод. Не се заблуждаваме. Разликата сред първа и втора лига е сериозна, видяхме по какъв начин ни намачкаха Черно море. Трябваше да останем крепко стъпили на земята и имаше страхотна реакция, с хубави победи.

„ В прекрасен миг идва паузата, защото може да наблегнем на дадени детайли. След паузата влизаме в сбит цикъл, тъй че би трябвало да сме пределно стимулирани “, приключи Васев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР