Героят за Челси Коул Палмър обяви, че той изпълнява дузпите

...
Героят за Челси Коул Палмър обяви, че той изпълнява дузпите
Коментари Харесай

Палмър отсече: Аз бия дузпите!

Героят за Челси Коул Палмър разгласи, че той извършва дузпите в тима, откакто нощес се стигна до нов скандал кой да бие наказателния удар против Евертън.

Нони Мадуеке и Никълъс Джаксън имаха искания към това, преди халфът да вземе топката и да вкара 4-ия си гол в мача, при разгрома с 6:0.

Случилото се обаче хвърли сянка върху разгрома, а в Англия припомниха, че това е 4-ият сходен случай през сезона. Палмър и Арсенал влязоха в спор в мачовете с Арсенал и Лестър през октомври и март, като против Лисиците Стърлинг пропусна. През април пък още веднъж Мадуеке и Палмър се скараха.
 Челси спука от пердах Евертън, Коул Палмър избухна с 4 гола
Челси спука от пердах Евертън, Коул Палмър избухна с 4 гола

Лондончани завоюваха с 6:0

" И други играчи желаеха да изпълнят, което е разбираемо, защото водехме с 4:0. Аз обаче съм избран за реализатор, желаех да удрям и в последна сметка направих тъкмо това " съобщи Палмър.

" Искаме да покажем, че всеки е подготвен да поеме отговорност, само че евентуално прекалихме малко с този спор. Все отново всеки желае да има принос. Не беше нещо съществено, а след случилото се ше шегувахме и се смяхме " опита да замаже абсурда халфът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР