Героят за Ботев Враца срещу Левски Валери Божинов сподели, че

...
Героят за Ботев Враца срещу Левски Валери Божинов сподели, че
Коментари Харесай

Звездата на Ботев Враца Валери Божинов се самопокани в националния отбор

Героят за Ботев Враца против Левски Валери Божинов показа, че новата му другарка Биляна Дол е в основата на положителната му форма, както и че тя е индивидът, който го пази от неверни стъпки. Ето какво сподели още звездата на Ботев Враца пред Канал 3, където бе специфичен посетител.

" Благодарение на моята другарка Биляна Дол аз се трансформирах. Станах различен човек, станах мъж! Мисля и обмислям по различен метод. Концентриран и окуражен съм в работата си. Чувствам обич и поддръжка. Благодарен съм от все сърце, че в действителност е до мен и е моето огледало. Преди да направя неверна стъпка, имам човек до себе си, който може да ме балансира. Тя е салдото в моя живот! Без нейната поддръжка и помощ, надали щях да съм този, който всички виждат ", прям бе Божинов.

Божигол разкри дали има предложения от България и чужбина. " Засега оставам в Ботев Враца. Ако излезе нещо, без значение дали от България или от чужбина,аз съм подготвен да договарям със всеки клуб. Ще го премисля добре и ще се опитам да взема най-хубавото решение за своето бъдеще. Всеки позволява неточности, към този момент съм на 32 години, и би трябвало да взема най-хубавото решение за своето бъдеще. На този стадий не са ме търсили нито от чужбина, нито от България. Остават ни още четири мача и ще дам всичко за Ботев Враца в тях, с цел да зимуваме на добра позиция. Заслужаваме го и ще се борим за това ", добави още нападателят.

Валери Божинов е подготвен да се завърне в националния тим, в случай че бъде извикан от селекционера Петър Хубчев. " Не се предлагам на който и да е било, само че обстоятелствата и статистиките приказват... Петър Хубчев е образован човек, познаваме се доста добре, и в случай че той реши, че имам място в националния тим, аз съм отворен да се завърна там. Но не е моя работа да разясня това, има си селекционер ", сподели още Божинов. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР