Героят за Астън Вила от мача с Арсенал - Джон

...
Героят за Астън Вила от мача с Арсенал - Джон
Коментари Харесай

Героят на Астън Вила: Забранил съм да се говори за титла

Героят за Астън Вила от мача с Арсенал - Джон Макгин, остава крепко стъпил на земята и се пробва да държи и съотборниците си там, макар страхотното показване на тима.

Бирмингамци надделяха поредно Ман Сити и Арсенал с по 1:0, с цел да се изкачат на трето място в класирането и да са единствено на 2 точки от водача Ливърпул. Думата „ купа ” обаче е неразрешена в тима.

Именно шотландецът донесе триумфа над Артилеристие с ранния си гол, въпреки че по-късно отборът му имаше много шанс в няколко обстановки, преди въпреки всичко да запише 15-ата си поредна домакинска победа.

„ Забранил съм думата „ купа ”. Все отново сме единствено 16-ия кръг и до края има още доста време. Ние почитаме всички тимове към нас, а и знаем, че те са били в тези позиции в продължение на години. Много по-опитни са, до момента в който ние сме новобранци ” съобщи Макгин.

„ Можем ли да поддържаме тяхното движение? Не знам. Ще забележим. Разбира се освен това състояние задачите ни за сезона се трансформират. Сега ще си починем два дни и по-късно имаме мач в Босна, където се надявам, че няма да е доста студено. След това ще мислим за Брентфорд, където нормално играем мъчно, а в този момент ще бъдем и без Лука и Дъглас. Трябва да подобрим формата си при гостуванията ” добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР