Героят с хеттрик за Испания срещу Аржентина Иско Аларкон използва

...
Героят с хеттрик за Испания срещу Аржентина Иско Аларкон използва
Коментари Харесай

Разпралият Аржентина Иско: Зизу ми няма доверие в Реал

Героят с хеттрик за Испания против Аржентина Иско Аларкон употребява чудесното си показване, с цел да подсети, че обстановката му в Реал Мадрид е надалеч от идеалната. Футболистът в прав текст съобщи, че наставникът на „ белия балет” Зинедин Зидан му няма доверие.

Във вторник вечер „ ла хала роха” унизи Аржентина с 6:1 на „ Уанда Метрополитано” в Мадрид , като даже фактът, че става дума за контролна среща, не смекчи разликата в класите. 25-годишният Иско беше звездата на вечерта и наподобява съвсем немислимо Испания да бъде без него на Световното състезание в Русия през лятото.

Иско - седмият, който нанизва хеттрик против Аржентина

Това влиза в ослепителен контрастност с действителностите за плеймейкъра, що се касае до Реал Мадрид. За „ белия балет” през годините Иско редуваше интервали, в които бе неизменим титуляр, с такива на скамейката. Към момента испанският национал несъмнено не е измежду любимците на треньора Зидан, който по-често употребява Марко Асенсио и Лукас Васкес вместо него.

„ Жулен Лопетеги ми показва своето доверие с игрови минути, с мачове”, съобщи Иско. „ В Реал не разполагам с доверието, от което един футболист се нуждае. Може би казусът е в мен, че нямам доверието на Зидан, който разполага с доста положителни играчи.”

През септември Иско Аларкон преподписа с Реал за още 5 години, само че в Испания непрекъснато се тръби, че техничарят може би ще бъде продаден през лятото.

„ Когато не играеш водеща роля или ти липсва поредност в клубния отбор, мачовете за националния тим ме връщат към живота. Тук имам цялостното доверие на треньора, не ми липсва възторг да работя, да се усъвършенствам, да бъда титуляр за клуба и националния си тим.”

„ Чувствам се като че ли съм в самото начало и би трябвало да потвърдя, че съм добър футболист”, добави Иско.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР