Героят от САЩ’94 Красимир Балъков поема цялата отговорност за оставането

...
Героят от САЩ’94 Красимир Балъков поема цялата отговорност за оставането
Коментари Харесай

Бълъков стана главен мениджър на Етър

Героят от САЩ’94 Красимир Балъков поема цялата отговорност за оставането на Етър в елита, предприемайки рокади и промени в клуба по британски модел. Това стана ясно на конференция, където беше оповестено какви ще бъдат дилемите пред Бала.

Почетният жител на Велико Търново ще води отбора от треньорската скамейки в публични срещи и ще работи с четирима треньори – Станислав Генчев, който вкара Етър в Първа лига и бе на кормилото през първия дял на шампионата, Илиян Киряков и Калоян Чакъров.

Ще бъде притеглен още един треньор, който ще е със дилемите на скаут и ще следи за качествени попълнения. А, такива щяло да има за укрепване на междинната линия и нападението.

Поради лимитираният бюджет Етър ще разчита на български футболисти, разгласи Балъков. И самият той щял да работи за непретенциозно заплащане, само че не разясни, какво ще е то.

Балъков ще води тима от треньорската пейка на отбора, а договорът му като скаут на ЦСКА е преустановен.

Балъков става мощната фигура в Етър

Етър стартира предсезонната си подготовка с 10-дневен лагер в Дряново. Първата контрола е на 18.01.2018 против Верея на стадиона в Мъглиж.

В края на януари тимът отпътува за Анталия, където има уговорени мачове против Лех (Познан), Железничар (Сараево) и Олимпия (Любляна).

Официалното показване на тима е на 10.02.2018 година на стадиона „ Ивайло”, преди последната контрола против Литекс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР