Героят от САЩ`94 Йордан Лечков беше замесен в скандал, след

...
Героят от САЩ`94 Йордан Лечков беше замесен в скандал, след
Коментари Харесай

Замесиха Лечков в кървав екшън с убийство в Сливен

Героят от САЩ`94 Йордан Лечков беше забъркан в скандал, откакто кучетата му са умъртвили померан край стадион " Хаджи Димитър ", който той стопанисва от доста години. 

Социалната мрежа " Facebook " прегря след изказвания за проявената от двете му овчарки експанзия. Кучетата на Лечков раздрали до гибел дребното животно по време на фамилна разходка, описа притежателят на померана Христо Халачев. 

" Съжалявам за случилото се, само че истината е някъде по средата. Това тук е концесия, която е затворена. На 200 метра има парк, където е неразрешено се разкарат кучета. На 100 метра има особено ограден парк за кучета. Тези хора всеки ден минават тук и знаят, че ние разполагаме и гледаме кучетата от осем години към този момент. Те са на наша територия. Както загатнах - това е концесия, имаме права и отговорности. Оградено е на всички места. Може да извършите инспекция. Евтини сензации се търсят отново, тъй като към този момент на мен ми омръзна да се занимавам с едно и също нещо ", разяснява пред камерата на bTV Йордан Лечков.

" Хиляди деца минават от тук, всяка година по два пъти вършим киноложки изложения. Кучетата ми са социализирани ", сподели още вицепрезидентът на БФС. 

" Преди две вечери се разхождаме със брачната половинка ми в парк " Юнак ". На това място бяхме нападнати от две нападателни кучета без намордници, които излязоха от централния вход. Те нападнаха нас, след това раздраха нашето куче Арчи ", описа Христо Халачев.

" Г-н Лечков ме е гонил - да не минавам през парцела му ", добави различен жител на Сливен.

" Има ли особено място за кучета - има. Това тук е затворена територия, 110 декара е, има крадци. Ние би трябвало да чистим след кучетата им. Те знаят, че имаме овчарки ", добави Лечков.

На мястото беше и представител на община Сливен. " Това е концесия от 20 години. Това, което не може да се употребява, господин Лечков е трябвало да го огради. Не съм осведомен с концесионния контракт, ще правим инспекция. От интернет разбрахме за случилото се. Сигнал не е постъпвал при нас ", изясни Румен Иванов, зам.-кмет на Сливен.

" Самата община не знае каква концесия е дала на този господин да може да трансформира градския стадион в кучкарник. Кучетата му през целия ден се образоват за боеве, органите да вземат ограничения, тъй като Арчи беше раздран от зверовете му ", добави Халачев.

В този миг някогашният кмет на Сливен Йордан Лечков сподели: " Това същото куче е влизало на терена и е прекъсвало тренировката на футболистите ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР