Героят от Парк де Пренс и вицепрезидент на Българския футболен

...
Героят от Парк де Пренс и вицепрезидент на Българския футболен
Коментари Харесай

Емил Костадинов награди призьорите в детския турнир за купа Иван Славков под егидата на БФС

Героят от " Парк де Пренс " и вицепрезидент на Българския футболен съюз Емил Костадинов награди спечелилите в седмото издание на детския шампионат за купа " Иван Славков ", проведен в памет на някогашния президент на БФС. 

Надпреварата под егидата на футболната централа се организира при голям интерес през последните 3 дни на изкуствените терени в Национална футболна база " Бояна ", където стотици деца и техните родители станаха участници и очевидци на незабравими футболни страсти. Мачовете от шампионата се играха във формата на Футбол 7, а 20-те участващи тима бяха формирани от деца, родени през 2014 година.

Тимовете бяха разграничени в два потока, като през днешния ден бе кулминационната точка с изиграването на финалните дуели. Сблъсъците за трофеите бяха извънредно трагични, като в група 1 Национал се наложи с 4:2 над ДИТ, а в група 2 даже се стигна до осъществяване на дузпи, с цел да бъде излъчен първенецът. 

В последна сметка гениите на Спорт за всички бяха по-точни от бялата точка и победиха над Локомотив 1929 след 3:3 в постоянното време. В група 1 на трета позиция финишира Славия, който завоюва против Арес, а в група 2 дребният край бе извоюван от АБВ против Възраждане 2020. 

Освен от Емил Костадинов, призьорите получиха купи и медали и от селекционера на юношеския народен тим на България до 19 година Ангел Стойков и от шеф " Първенства и шампионати " Валентин Чакъров. 

Българският футболен съюз обезпечи напълно провеждането на вълнуващата конкуренция, като за всеки участващ тим бяха обезпечени футболни топки, а за всеки футболен гений - и орден. Всички призьори бяха наградени с купи и спортна екипировка.

Снимка: bfunion.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР