Героят от „Островът на изкушението Андрей Едрев осъди правителството заради

...
Героят от „Островът на изкушението Андрей Едрев осъди правителството заради
Коментари Харесай

Държавата загуби войната с Андрей Едрев за достъпа до договорите за добив на злато

Героят от „ Островът на изкушението " Андрей Едрев осъди държавното управление поради отхвърлен достъп до договорите за рандеман на злато. Върховният административен съд отхвърли да анулира решението на Административен съд - София, с което се задължава администрацията на Министерския съвет да заплати на Едрев сумата от 460 лв.. На толкоз са оценени разноските по делото, което бургазлията заведе поради отхвърлен достъп като български жител до договорите, подписани с задгранични компании за рандеман на злато, сребро, мед и други метали.
С решението на Върховен административен съд остава в действие решението на Административен съд - София, с което се анулира решението от 15 май на държавния специалист в Дирекция „ Правителствена осведомителна работа " към Министерския съвет по заявление за достъп до социална информация.
Неотдавна специалисти оповестиха, че България е изгубила 30 милиарда лв. от раздадените на концесия естествени благосъстояния.
Сега държавното управление би трябвало да обезпечи дубликат от целия концесионен контракт, както и анексите и приложенията към него на бургазлията, който от няколко години живее на другоземен остров в Индонезия, а лятото прекарва край морето на юг от Бургас. Това ще разреши и на българите да научат истината кой копае в земните глъбини и с какъв брой милиарда лв. е ощетена България.
Вижте решението на съда тук
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР