Героят на новия документален сериал на HBO Европа е испанецът

...
Героят на новия документален сериал на HBO Европа е испанецът
Коментари Харесай

HBO посвети сериал на най-скандалния футболен президент

Героят на новия документален сериал на HBO Европа е испанецът Хесус Хил – строителен бизнесмен, футболен магнат и политик.
 Камата се пошегува с Левски: Стадионът на Атлетико най-малко има козирка
С спорно добро име, екстравагантен до мозъка на костите и отказващ да се преценява с разпоредбите във всяка от сферите, в които се изявява, Хил има едно доста значимо качество – знае по какъв начин да се хареса на хората, в резултат на което е обожаван от испанските медии.

Те и почитателите на Атлетико Мадрид – футболният клуб, чиито президент е в продължение да на цели 16 години, са подготвени да му простят даже и многочислените нарушавания на закона и неособено чисти покупко-продажби и кавги, в които непрекъснато е заплетен.

Документалният сериал се пробва да даде отговор и на значимия въпрос, за какво всеобщата аудитория се оставя по този начин елементарно да бъде прелъстена от персони със подозрителен морал и цели.

„ Футболният ексцентрик “ изследва колоритния живот на Хил в продължение на четири епизода, посредством архивни фрагменти, непоказвани до този миг, персонални материали и извънредни изявленията с основни хора, които са били покрай него. 

Епизодите са по един час и ще бъдат налични в онлайн стрийминг платформата HBO GO в четири следващи недели с премиера на 14 юли. Телевизионната премиера по HBО е планувана за 22:30 часа на 1 август четвъртък – непокътнатата вечер за документалистика на HBO.



Заглавието е oригинална продукция на HBO Европа от Испания и с него сериалите в профилираната секция в HBO GO стават 11 – Успех (Хърватия), Заслепени от светлините (Полша), Хакервил (Румъния), Златен живот (Унгария), Глутница (Полша), В сенките (Румъния), Пактът (Полша), Мълчаливата котловина (Румъния), Пустош и Мамон (Чехия).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР