Героят на Кеймбридж при отстраняването на Нюкасъл (1:0) от ФА

...
Героят на Кеймбридж при отстраняването на Нюкасъл (1:0) от ФА
Коментари Харесай

Димитър Митов: Третото ниво на английския футбол е подобро от А Група

Героят на Кеймбридж при отстраняването на Нюкасъл (1:0) от ФА Къп - Димитър Митов съобщи пред сътрудниците от " dsport ", че е горделив от представянето си, и добави, че британската Лига 1 е по-добра от елитната българска дивизия.

" Казаха ни, че това е най-голямата победа в историята на клуба. Това ще бъде ден, за който ще се приказва през идващите 10-20 години. Горд съм от успеха. Най-хубавото беше да видя няколко български флагове на трибуните на " Сейнт Джеймсис Парк ".

Наистина съм благополучен, че накарах даже за малко на Острова още веднъж да се приказва за България. Благодарен съм на всички за поддръжката. Пътят към триумфа е доста ограничения и труд. Трябва да имаш и шанс. Благодаря на хората, които ми помогнаха да изляза от школата на Христо Стоичков в Етрополе в чужбина.

Вече имам над 100 професионални мача. Не знам какъв брой доста вратари на 24 години са изиграли повече дуели в британски футбол от мен. Винаги съм мечтаел да играя на Острова и тъкмо това се случва. Със сигурност на всички места се приказва за мен. Цяла Англия ме търси за изявленията, само че както споделих на моите съотборници, това към този момент е в предишното.

Не желая да играя до края на живота си в Лига 1. Не че е едва състезание, извънредно мъчно е. Има доста положителни тимове и футболисти. Моята фантазия обаче е да стигна допустимо най-високо. Не знам за какво множеството в България съпоставят Лига 1 с третото равнище на българския футбол. Няма нищо общо. Третото равнище в Англия е сигурно по-добро от А Група. Само вижте кои тимове са в Лига 1 - Съндърланд, Шефилд Уензди, Уигън, Чарлтън, Ипсуич ", сподели Митов.
 В Англия оповестиха Димитър Митов за сър
В Англия оповестиха Димитър Митов за сър

Официалният профил на ФА Къп в " Туитър " отличи българския вратар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР