Герой заместник-началник, който се бори с въоръжени крадци пет пъти

...
Герой заместник-началник, който се бори с въоръжени крадци пет пъти
Коментари Харесай

Герой служител на поща, който се би с въоръжени крадци пет пъти, умира без обезщетение

Герой заместник-началник, който се бори с въоръжени крадци пет пъти единствено с цел да бъде непозволено упрекнат в кражба на £85 000, умря преди да види правдивост, може да бъде разкри.

Том Браун беше награден със документ за героизъм от пощенската работа, откакто беше застрашен с пушки, опрян револвер в главата му и опрян нож в гърлото му в поредност от въоръжени набези на 30-годишната му възраст годишна кариера.

Но животът му беше унищожен, когато одит на неговата пощенска работа в Северен Кентън, Нюкасъл, през 2008 година заключи, че липсват £85 000 и господин Браун беше упрекнат в две обвинявания за подправено счетоводство. Той беше спрян и през 2010 година, откакто се бореше да заплати сметките за магазинната страна на бизнеса си, беше разгласен в неплатежоспособност.

През април 2017 година делото беше прекъснато в деня на процеса в Нюкасъл. Тогава бащата на едно дете господин Браун сподели: „ Бях упрекнат, че съм взел £85 000, само че аз споделих: „ Не бъди малоумен, нещо не е наред с компютъра “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР