Герой от истинския живот Mr Bates Vs The Post Office

...
Герой от истинския живот Mr Bates Vs The Post Office
Коментари Харесай

ITV Истинският герой Mr Bates Vs The Post Office споделя трогателна причина за пренебрежението на OBE и трагичния край на съдебното дело

Герой от същинския живот Mr Bates Vs The Post Office Алън Бейтс разкри трогателната причина, заради която е отказал късмет да бъде награден с OBE от английската върхушка.

Скандалът с английските пощи, постоянно считан за една от най-големите правосъдни неточности в страната, сега е тематика на диалог с помощта на трагичния сериал на ITV, фокусиран върху непозволено наказателно гонене на доста почтени служащи.

В Mr Bates vs The Post Office, разполагаем за поточно предаване в този момент на ITVX, Алън Бейтс се играе от печелилия награди артист Тоби Джоунс, който пресъздава упоритата, траяла десетилетия битка на Алън против пощенската работа от името на стотици подначалници и подпощенски началници, непозволено преследвани и в няколко случая непозволено затворени.

Драмата на ITV наблюдава същинската история на мистериозни финансови загуби, появяващи се в селските пощенски каси. Поредицата от четири елементи документира нова компютърна система, наречена Horizon, която се ин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР