“Героизъм в социалните мрежиМладеж на 20 години, който си няма

...
“Героизъм в социалните мрежиМладеж на 20 години, който си няма
Коментари Харесай

20-годишен оживя в „Ауди А3“ с 260 км/ч

“Героизъм ” в обществените мрежи
Младеж на 20 години, който си няма концепция по какъв начин околните му ще вървят по съдилища, затвори, или напряко - по гробищата, подвигна 260 км/ч с автомобил по Южната дъга на Околовръстното шосе на София. Черният връх се оказа още по-внушителен, защото дизеловата двувратка “Ауди А3 ” е на напреднала възраст, гумите є са изтрити, а под капака є са инсталирани мощни елементи.

“Героизмът ” щеше да остане неусетен, в случай че самият водач не бе пуснал клип в обществената мрежа “Тик Ток ”, завършващ с военен зов: “Хайде за Би Ти Ви новините! ”. И тъй като на създателя ум не му пречи, профилът е с същинското му име Николай К.

Само за 2 часа служителите на реда от КАТ-София издирили младежа и закарали “Ауди ”-то му на каналите за обзор, с цел да го изследват за промени в структурата. За това нарушаване Николай може да отнесе санкция от 2000 до 7000 лева, евентуално по-голяма от пазарната цена на колата. Макар и млад, тиктокаджията към този момент е със съществено шофьорско досие с 4 фиша и 2 акта за разнообразни нарушавания, едно от които е за каране без брошура.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР