Героите на два от големите хита на Ubisoft си дават

...
Героите на два от големите хита на Ubisoft си дават
Коментари Харесай

Ubisoft събира Rainbow Six Siege и Ghost Recon Wildlands

Героите на два от огромните шлагера на Ubisoft си дават среща в гъстите джунгли на Боливия.
Миналата седмица Ubisoft анонсира Special Operation 2, идващото огромно обновяване от втората година на Ghost Recon Wildlands – нови оръжия, карта, хардкор режим, както и непредвидена изненада, която среща операторите от Rainbow Six Siege с антикартелния отряд от Ghost Recon.

„Когато Кавейра, елитния бразилски оператор изчезва, „Рейнбоу“ вземат решение, че тя е тръгнала по предходния си незаконен път. Агент Валкирия я е проследила до Боливия и се записва да оказва помощ на „призраците“, дружно с сътрудника си Туич, с цел да намерят Кавейра и схванат какво се случва в действителност“, гласи анонса на срещата, която е част от PvE съставния елемент в Rainbow Six Siege.

Самата Кавейра е израснала във фавелите на Сао Паоло, само че по-късно се причислява към елитния отряд на бразилските специфични елементи BOPE, с цел да се трансформира в един от най-хубавите му чиновници. Тя е специалист в разпитите и събирането на разследваща информация, а поради специфичните ѝ умения е наречена „Тихата стъпка“ – ловко съумява да се промъкне около своите врагове и изкусно да ги обездвижи.“Ако някой като се върне в незаконния свят, резултатите ще са катастрофални“, пишат Ubi.

Туич, от своя страна е френски оператор. Тя е известна с уменията си в региона на роботиката и механиката. Туич е съумяла да сътвори шок-дронове, които с изключение на за разузнаване, могат да се употребяват и за изваждане от строя на електрониката на неприятеля.

Special Operation 2 е гратис допълнение към Ghost Recon Wildlands, което излиза през днешния ден.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР