Героинята ми Алиса е стрийптизьорка. Т.е. ролята ми е доста

...
Героинята ми Алиса е стрийптизьорка. Т.е. ролята ми е доста
Коментари Харесай

Актрисата Климентина Фърцова: За да си направя ролята, трябваше да отида на стриптийз клуб

Героинята ми Алиса е стрийптизьорка. Т.е. ролята ми е много провокативна. Тя няма концепция какво да прави, къде да отиде, пуска се по течението. 

Това разяснява пред Нова тв актрисата Климентина Фърцова за ролята си от " Отблизо ".

Имам и сцена с танц, само че защото ние не искахме да е един елементарен стриптийз, а да има освен това. Този танц искахме да е изкуството на героинята, нещото, посредством което тя се показва. Това да е единственият миг, в който тя се усеща добре. Т.е. малко по-красиво го направихме, описа тя.



Наложи ми се да отида на стриптийз клуб, с цел да го направя. Исках да видя с очите си защо става въпрос. Не бях доста впечатлена, разяснява тя.

Бяхме компания от три момчета и три девойки. Беше вторник вечер, беше ни доста скучно, стояхме на един паркинг и се чудехме какво да вършим. Тогава предложих да отидем на стриптийз клуб. Още началото не потегли добре. Жените в клуба си помислиха, че сме отишли да им се подиграваме, защото юбяхме компания. А това не беше по този начин, ние просто искахме да забележим защо става въпрос. Видях. Не беше доста красиво, нито прелестно, на тези дами не им се танцуваше въобще и нищо не можах да си открадна за ролята. Видях едно неприятно чувство на някой, който не желае доста да е там, описа тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР