Героично 8-годишно момиче спаси себе си и сестричката си, след

...
Героично 8-годишно момиче спаси себе си и сестричката си, след
Коментари Харесай

Момиче-герой 8, спасява сестричката си, след като крадци откраднаха кола с чифт все още вътре

Героично 8-годишно момиче избави себе си и сестричката си, откакто апаш нахлу в колата на татко им, до момента в който те към момента бяха на задната седалка.

Чарли и 2-годишната Отъм Йоргенсън търпеливо чакаха татко им да завърши с почистването на джипа си, откакто мина през автомивка в Уисконсин в неделя сутринта. Но единствено момент по-късно апаш скочи в движещата се кола и излезе от паркинга.

След това обвиненият изискал ключовете от сестрите, преди да ги пусне, че ги нямали, и почнал да крещи на Чарли да излезе от колата - само че тя възхитително отхвърли да остави дребната си сестра.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Момче умря ден след идването си в лечебния лагер, до момента в който полицията проверява „ подозрителна “ гибел

„ Този ​​тип се опитваше да открадне колата ни, би трябвало да направя нещо “, спомня си Чарли към WTMJ. „ Трябва да се опитам да го ритна или да защитя себе си и Отъм. Но тогава си споделих, че би трябвало да остана на мястото си и да не върша нищо. Остани тук, задавай въпроси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР