Герои като Батман, Жокера и Аквамен може да се радват

...
Герои като Батман, Жокера и Аквамен може да се радват
Коментари Харесай

Ще бъде ли Майкъл Кийтън отново Батман

Герои като Батман, Жокера и Аквамен може да се радват на по-голяма попурност измежду почитателите, само че пък Светкавицата също има своите фенове, а и си е значим персонаж.
 Езра Милър,
Супергероят, който атакува дами

Езра Милър се забърка в съществени неприятности

За независим филм за Светкавицата се приказва от много време, само че все нещо се случва и се отсрочва във времето. Последно чухме, че поради деянията на Езра Милър Warner Bros. са се отказали от концепцията да влагат във кино лентата.

Но за благополучие това няма да се окаже правилно. Според Variety, филмът ще го бъде и даже Майкъл Кийтън договаря за ролята на Батман.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Юни 23, 2020 в 10:12 PDT

Тя му е добре позната, тъй като към този момент изигра Брус Уейн в " Батман " (1989 г.) и " Батман се завръща " (1992 г.). Трябваше да взе участие и в третия филм " Батман Завинаги " (1995 г.), само че се отхвърли от ролята преди фотосите да стартират. И по този начин тя отиде при Вал Килмър.
 Езра Милър, Светкавицата и какво се случва със сюжета на кино лентата
Ще напусне ли Езра Милър кино лентата за Светкавицата

Какви са последните вести

Към момента не е несъмнено дали ще се стигне до съглашение сред Кийтън и Warner Bros., само че изгледите са обнадеждаващи. Не се и съмняваме, че артистът ще се оправи с ролята, само че ни идва малко допълнително фактът, че през 2021 година би трябвало да излезе The Batman, където Брус Уейн ще бъде изигран от Робърт Патисън, а година по-късно да забележим различен филм с друг Батман.
 Робърт Патисън, The Batman и за какво артистът отхвърля да тренира за ролята на Батман
Защо Робърт Патисън отхвърля да тренира за ролята на Батман

Знае си своето този човек, и това е

Да не забравяме и че Майкъл Кийтън към този момент е част и от киновселената на Marvel, където изигра Лешояда в " Спайдър-мен: Завръщане вкъщи " (2017 г.), а присъединяване ще вземе и в Morbius. Не бива да се подценява и фактът, че този септевмри артистът ще навърши 69 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР