Германците може да се сблъскат с национална блокада, за да

...
Германците може да се сблъскат с национална блокада, за да
Коментари Харесай

В Германия обмислят национална блокада заради коронавируса

Германците може да се сблъскат с национална обсада, с цел да бъде спряно разпространяването на новия ковид, в случай че не извършват инструкциите да си останат по домовете този уикенд, оповестиха управляващите.

" Ще следим държанието на популацията през този уикенд. Събота ще бъде решителен ден ", акцентира Хелге Браун, която е шеф на канцеларията на канцлера Ангела Меркел.

Германия вкара крути ограничения за ограничение на публичния живот поради пандемията от ковид, само че към този момент се въздържа от цялостна обсада като тази във Франция, Италия и Испания.

Очаква се Меркел да се срещне с министър председателите на 16-те провинции, с цел да обсъдят евентуално налагане на национална обсада в неделя, защото нараства паниката, че обществеността не се вслушва в апелите на държавното управление да остане у дома по време на рецесията.

" Надявам се, че популацията схваща актуалните ограничения и е готово да ограничи обществения живот. Ако погледнем прилежащите страни, явно е, че блокадата би била голяма спомагателна тежест ", разяснява още Хелге Браун /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР