Германците Кевин Кравиц и Андреас Миес и аржентинците Максимо Гонсалес

...
Германците Кевин Кравиц и Андреас Миес и аржентинците Максимо Гонсалес
Коментари Харесай

Германци и аржентинци изиграха уникален мач на двойки за Купа Дейвис

Германците Кевин Кравиц и Андреас Миес и аржентинците Максимо Гонсалес и Леонардо Майерс изиграха неповторим мач на двойки на неофициалното международно отборно състезание " Купа Дейвис " в Мадрид.
 Резултати и класирания от финалния шампионат за Обновена
Резултати и класирания от финалния шампионат за " Купа Дейвис " в Мадрид

В неделя ще стане прочут новият международен екипен първенец по тенис при мъжете

Срещата сред дуетите оформи успеха на Германия против Аржентина с 3-0 и на процедура класира европейците за четвъртфинал. Ако аржентинците бяха осъществили един от шестте си мачбола, те също щяха да продължат на напред.

Атрактивният дуел продължи 3 часа и 21 минути и отпрати идващия мач на корт " Аранча Санчес Викарио " Съединени американски щати - Италия да приключи при започване на днешния ден. Германците се постановиха в оптималния брой геймове 39 с 6-7(4-7), 7-6(2), 7-6(20-18). Точките са 133-128. В шампионатите от ATP не се играе на двойки трета част и се заменя с дълг гейм до 10 точки.

Третият тайбрек продължи, колкото един естествен сет и беше затворен при осмия мачбол за спечелилите. Така Германия най-вероятно ще срещне по-добрия от конфликта Казахстан - Англия. За задачата Бундестима би трябвало да вземе най-малко една победа против Чили.

При чиста победа за чилийците, нещо което е съвсем химера, напред ще продължи Аржентина. В мачовете на сингъл също имаше доста битка, само че и там най-после печелеха германците. Филип Колшрайбер обърна Гуидо Пея с 1-6, 6-3, 6-4 за съвсем два часа. След това Ян-Ленард Щруф се наложи над борбения Диего Шварцман с 6-3, 7-6(8). В тайбрека на втория сет Шварцман имаше точки за спечелването му, само че не съумя да удължи мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР